Nieuwsitem uit het archief:

High tea en workshop ten bate van open Hearts for Kids

27-11-2012

Stichting Open Hearts for Kids organiseert op 27 november aanstaande een gezellige high tea. Tijdens deze high tea wordt ook een workshop kransen maken gegeven. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede van de kinderen uit ontwikkelingslanden die de Stichting Open Hearts for Kids medische hulp biedt.

Stichting Open Hearts for Kids helpt kinderen uit ontwikkelingslanden die broodnodig een hartoperatie moeten ondergaan die in hun thuisland niet kan worden uitgevoerd. De stichting is afhankelijk van donaties, giften en opbrengsten uit acties. Margreeth Boesaard, voorzitter van Open Hearts for Kids: “Wij hebben in de afgelopen jaren al een flink aantal kinderen kunnen helpen. De operaties zijn duur, maar gelukkig lukt het ons dankzij de giften en acties telkens weer de financiën rond te krijgen. Het laatste kindje dat wij hebben kunnen helpen is de 10-jarige Semita Moses uit Malawi. Zij is heel recent geopereerd en inmiddels weer gezond en wel terug naar huis.”

Gezelligheid en creativiteit
De high tea van Open Hearts for Kids is een uitgelezen kans voor een gezellig, creatief vriendinnenuitje in een sfeervolle ambiance.  “Wij hebben er bewust voor gekozen om deze avond vóór de drukke decembermaand te organiseren en daarin de creatieve workshop ‘kransen maken’ op te nemen,” legt Margreeth Boesaard uit. “Met deze workshop hopen wij de bezoeksters  met een leuk idee voor een kerstversiering naar huis te sturen. Het programma is er vooral op gericht er een gezellige avond van te maken, waarin creativiteit en gezelligheid centraal staan. We beginnen met een zoete high tea. Rond half negen beginnen we met de workshop en we beëindigen de avond met een hartige high tea.”

“Er zijn maar 50 plaatsen beschikbaar, dus het is wel aan te raden vooraf te reserveren,” vervolgt Margreeth Boesaard. “De kaarten kunnen worden gereserveerd bij Agatha Mode aan het Noordeinde in Katwijk en kosten € 25,- per stuk. De opbrengst gaat in de pot van de stichting, waar we alweer aan het sparen zijn om ook volgend jaar weer kinderen te kunnen helpen.”

De vrouwenavond wordt gehouden Gemeentecentrum de Haven, Groen van Prinstererweg 1 in Katwijk. Aanvang 19.45 uur (zaal open om 19.30 uur). Kaarten zijn te koop bij Agatha Mode, Noordeinde 22, Katwijk.
 


  |